Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Lotte Zuidema: chaOrde, van meditatie naar creatie

vr 27 mei @ 08:00 - 17:00

Centraal staat het kunstwerk chaOrde. Tijdens de meditatie nemen de deelnemers plaats rondom het object en van daaruit neemt Lotte de deelnemers mee in haar gedachtegoed over chaos orde en chaOrde. De meditatie heeft de intentie om te ontdekken wat het eigen authentieke perspectief is omtrent chaos orde & chaOrde.

9:30 uur           Ontvangst
                            bij het Atelier op Werk aan het Spoel (Noord), met koffie en thee

9:45 uur           Meditatie

+ 10:30 uur      Creatie

De deelnemers hebben tot 12:00 uur de tijd om rondom het terrein te gaan ontdekken om van daaruit iets te creëren. Dit kan vanuit alle media, wellicht heb je foto’s gemaakt die je gedachten goed laten zien, of ben je gaan schilderen of heb je tussen de vele materialen inspiratie hebt gevonden.

12:00 uur       Samenkomst om perspectieven en creaties met elkaar te delen en afronding.
Ieder kan vrijblijvend verder werken aan creaties in het Atelier tot 17:00 uur

Aanmelding via Lotte Zuidema: lottezuidema@msn.com

 

Lotte Fleur Zuidema (Product Design) is een kunstzinnige product designer en creëert vanuit studio FlolO. Spelend en ontdekkend betreedt zij de wereld, op zoek naar verscholen magische wonderen zoals universele patronen en wijsheden die visueel ontdekt worden maar ook over gaan op het niveau van de onzichtbare wereld in bewustzijn. Al deze verwonderingen transformeert zij naar kunstinstallaties en producten die samenkomen in chaorde; een samensmelting tussen chaos en orde, de zoektocht naar balans en eenheid. Haar afstudeerwerk neemt dit onderwerp de meest fysieke vorm aan, waar de ervaring een gevoel achterlaat.

In mei is zij een van de vier HKU studenten die voor LekArt Air op Werk aan het Spoel.

Gegevens

Datum:
vr 27 mei
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

LekArt Atelier op Werk aan het Spoel
Bomvrij Noord, Goilberdingerdijk 40
Culemborg,