UIT logo

Dit is de UITagenda Culemborg, een initiatief van de gemeente Culemborg en culturele partijen in Culemborg.

In deze UITagenda vind je alle voorstellingen, exposities, workshops, lezingen, evenementen en activiteiten op het gebied van cultuur en vrije tijd die plaatsvinden in Culemborg of op wandelafstand en openbaar toegankelijk zijn.

Alleen samen kunnen we deze agenda actueel en compleet maken. Organiseer jij iets cultureels? Meld je activiteit dan aan.

Wil jij ook een evenement vermelden in de UITagenda?
Er zijn twee manieren om jouw activiteiten aan te melden voor de UITagenda: 
– via het aanmeldformulier op de site. (Nog in ontwikkeling)
– via de mail. Stuur een mail naar info@cultuurculemborg.nl met de titel van het evenement, de datum en tijden, korte informatie, de url waar meer info te vinden is en een afbeelding in liggend formaat.

Een item wordt meestal binnen 3 werkdagen geplaatst na een check door de redactie. 

LET OP: foto’s en afbeeldingen die je aanlevert moeten vrij van rechten zijn, of met toestemming van de fotograaf/maker en ook van de personen die eventueel op de foto staan. Wanneer je een agenda item aanlevert, ga je akkoord met de spelregels.

De papieren UITagenda komt iedere twee maanden uit.
Edities zijn:
jan/feb, kopijsluiting 2 dec
maart/april, kopijsluiting 2 feb
mei/juni, kopijsluiting 2 april
juli/aug, kopijsluiting 2 juni
sept/okt, kopijsluiting 2 aug
nov/dec, kopijsluiting 2 okt.
 Plaatsing in de papieren agenda is niet gegarandeerd; er is beperkt plek.

SAMEN DELEN >> GROOT BEREIK
Deel de agenda vooral op jouw kanalen: je website, je nieuwsbrief, Facebook, Instagram, Twitter etc. Samen bereiken we een groot publiek.
Maak een knop op je site waarbij je doorlinkt naar onze gezamenlijke UITagenda. Je kunt het png bestand dat op deze pagina staat zit instellen als afbeelding voor de knop naar de UITagenda.
Stuur je een nieuwsbrief uit? Ook daar even de UITagenda benoemen met een link. Deel de agenda op je social media accounts. Als iedereen dit doet, dan werkt dit als een sneeuwbal en weten heel veel mensen binnen de kortste keren de UITagenda te vinden. En dus ook jouw activiteiten.