Cultuurplatform

UITNODIGING

Cultuur Platform Culemborg nodigt jou graag uit voor een bijeenkomst op
18 oktober om 20.00 uur in de Gelderlandfabriek.
Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich onderdeel voelt van het culturele en creatieve veld in Culemborg.

De cultuursector heeft een zware periode achter de rug. Deze avond is er om elkaar weer te ontmoeten, toekomstplannen te maken en te netwerken. De avond wordt georganiseerd door een nieuw ontstane projectgroep, zij stellen zich graag voor in het programma:

Globaal programma:

-Al kennisgemaakt met Joanneke van de Woestijne? De nieuwe directeur van Theater De Fransche School. Wie is zij en wat is zij van plan met het stadstheater?

-We gaan deze keer ook het woord geven aan enkele Culemborgse organisatoren die samenwerking zoeken voor in het komende jaar.

-We zijn nieuwsgierig naar hoe het gaat met de besturen van stichtingen en verenigingen: zijn jullie besturen compleet? Zijn nieuwe leden makkelijk te vinden? Welke functies zijn het moeilijkst in te vullen? Hoe zien jullie de toekomst?

-De UITagenda draait online al langer en inmiddels zijn er 2 uitgaven in gedrukte vorm verschenen. Wij zijn benieuwd naar jullie mening over de agenda. En hoe krijgen we deze nog beter verspreid?

-En we willen vooruitkijken naar de eerste planning van 2023: wat gaat er op evenementengebied gebeuren?

En natuurlijk tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Deze uitnodiging wordt uit meerdere organisaties verspreid, zo kan het zijn dat je de uitnodiging meerdere keren ontvangt.

Wil je je komst aanmelden via info@cultuurfondsculemborg.nl ? Dank!

Graag tot 18 oktober,

Wieke, Leonieke, Anne, Arjan, Stefan en Mark