Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Anne Bakker + Jeannette Knigge – Evening at the Factory

do 19 september @ 20:00 - 23:00

Onder de naam ‘an Evening at the Factory’ organiseren we een maandelijkse artist meetup. Verwacht kwalitatieve, vernieuwende en soms verwarrende programmering. Programmering die stimuleert, inspiratie en horizonverbreding biedt en aanknopingspunten geeft voor een inhoudelijk gesprek nadien. Dit keer met een betoverend solo concert van Anne Bakker (viool/zang).

ANNE BAKKER

Anne Bakker is als (alt)violiste en zangeres actief binnen verschillende genres. Zo tourde ze met Deense artiest Agnes Obel, voormalig Iron Maiden-zanger Blaze Bayley en het Turks/Arabische Göksel Yilmaz Ensemble en werkte ze veelvuldig samen met elektronisch geluidskunstenaar Machinefabriek. Anne treedt daarnaast regelmatig op als solo-artiest en bracht twee solo EP’s uit onder de titel VOX/VIOLA (I & II). Met stem, (alt)viool en geluidseffecten brengt zij een combinatie van dromerige liedjes, improvisaties en soundscapes.

JEANNETTE KNIGGE

Jeannette Knigge is beeldend kunstenaar en goudsmid en behaalde dit jaar haar master degree in Jewellery Design & Arts met een serie werken onder de noemer ‘Performing Identity’.
Wat definieert onze identiteit? Uit Jeannette’s onderzoek blijkt dat het fluïde is en gezien kan worden als een doorlopende performance. Mensen zullen in hun sociale omgeving handelen volgens de geldende regels en zich aanpassen. Toch willen ze ook hun identiteit behouden en gezien en erkend worden voor wie ze zijn. Sieraden zijn een manier om je identiteit te tonen. Je past je aan de sociale behoeften van je omgeving aan. Maar wat gebeurt er als je sieraden draagt die niemand als zodanig herkent?

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

An Evening at the Factory is mede mogelijk gemaakt door:

 

Gegevens

Datum:
do 19 september
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/anne-bakker-inez-ishizaki/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie