Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eric Vaarzon Morel en Yannik Sieburg – Jam, Jazz & Pizza

zo 12 mei @ 14:30 - 16:00

CADANZA

ERIC VAARZON MOREL

De ritmische, intrigerende muziek van de flamenco vindt zijn oorsprong in Andalusië. Eric heeft zijn muzikale leven gewijd aan deze vorm. Tegelijkertijd stond zijn muzikale ontwikkeling ook altijd in het teken van het ontdekken van andere muziekculturen. Decennialang heeft hij samen met muzikanten uit de pop-, jazz- en klassieke wereld voorstellingen gemaakt.

De ontmoetingen met jonge muzikanten tijdens de stilte van corona hebben Eric een nieuw begin gebracht, een bundeling van nieuwe muzieksoorten, musica nueva.

“Door te spelen en te repeteren met deze jonge topartiesten in de leegte die was ontstaan, vormde zich langzaam voor mijn ogen een vernieuwende muzikale inspiratie. Deze jonge virtuozen neem ik nu graag mee om hun talent, durf en originaliteit die zij al op jonge leeftijd ten toon spreiden. Ritme, wervelende dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar te vinden in onze nieuw gevonden CADANZA”

YANNIK SIEBURG

Yannik Sieburg begon in eerste instantie bij Eric Vaarzon Morel via het conservatorium Amsterdam en speelt inmiddels op alle grote tot kleine podia mee. Ze speelden al samen in Tivoli/Vredenburg, Muziekgebouw Eindhoven en in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Yannik is van alle markten thuis, van jazz tot flamenco tot hardrock en heavy metal.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

Gegevens

Datum:
zo 12 mei
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/eric-vaarzon-morel-en-yannik-sieburg/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie