Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst CultuurPlatform Culemborg

ma 8 april @ 20:00

CultuurPlatform Culemborg nodigt jou graag uit voor een bijeenkomst op maandag 8 april om 20.00 uur bij de Gelderlandfabriek, inloop vanaf 19:30 uur.  Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich onderdeel voelt van het culturele, kunstzinnige en creatieve veld in Culemborg en deze avond ook vanuit de regio.  Om elkaar te ontmoeten, toekomstplannen te maken en te netwerken.

Meedoen is de Kunst staat centraal op 8 april.

Meedoen is de Kunst is speciaal voor amateurgroepen, verenigingen, stichtingen, erfgoedinstellingen, professionele makers en culturele ondernemers die met amateurs en/of vrijwilligers werken en die zich willen ontwikkelen op het gebied van samenwerken, ondernemerschap of organisatiekracht.

Cultuur Oost en andere provinciale ondersteuningsorganisaties werken hierin samen: er is een Innovatiebudget, er is een Gelderse Makersregeling, er is scholingsaanbod.

Deze avond wordt oa. de nieuwe Makersregeling gepresenteerd door het Cultuurfonds Gelderland. Je kunt meteen een korte pitch opnemen als je dat wilt! En crowdfundingsplatform VoordeKunst biedt een opleidingstraject aan om je wegwijs te maken in crowdfunden.  We laten verschillende voorbeeldprojecten zien en horen.

Deze avond zullen ook netwerken uit de regio uitgenodigd worden. Daarnaast is er natuurlijk de zeepkist voor eenieder die een oproep of mededeling heeft En natuurlijk tijd om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Deze uitnodiging wordt uit meerdere organisaties verspreid, zo kan het zijn dat je de uitnodiging meerdere keren ontvangt. 

Wil je je komst aanmelden bij Cultuur Oost?  via deze link graag
Graag tot 8 april,

Hartelijke groet
Anne van der Weg (HAAKS),
Joanneke van de Woestijne (Theater De Fransche School),
Dirk Janse (Museum Elisabeth Weeshuis)
Jos van der Horst (Kunst Educatie Culemborg)
en Mark van Dooren (de Gelderlandfabriek).

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie