Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Janne Eraker Ensemble + Béla Teiwes – Evening at the Factory met STIP

do 19 oktober 2023 @ 19:30 - 23:00

An Evening at the Factory’ is een maandelijkse artist meetup. Verwacht kwalitatieve, vernieuwende en soms verwarrende programmering. Vol aanknopingspunten voor een inhoudelijk gesprek nadien.

Choreografe en tapdanseres Janne Eraker maakte samen met een voortreffelijke groep muzikanten het grensverleggende tapdans album Movements for Listening. 

Vanuit dit project ontwikkelde zich het Janne Eraker Ensemble. Op basis van improvisatie en partituren leidt Eraker een wisselende selectie van de muzikanten die meespelen op het album. Deze Evening is de presentatie van het album Movements for Listening en bestaat het Janne Eraker Ensemble uit Juliana Venter, Ivar Grydeland en Janne Eraker.

JANNE ERAKER

BÉLA TEIWES

Béla Teiwes (1998) is geboren en getogen in Haarlem. In 2018 is ze begonnen aan de Rietveld Academie. Tijdens haar studie werd ze zwanger en in 2022 werd haar zoon geboren. In 2023 studeerde ze af. Het feit dat ze een jonge moeder is, heeft haar praktijk veranderd in een zachtere, intiemere praktijk. Vanavond verteld ze over haar werk wat deze periode in de entree van de Gelderlandfabriek tentoongesteld wordt.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

Gegevens

Datum:
do 19 oktober 2023
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/janne-eraker-ensemble-bela-teiwes/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie