Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

expositie Esmee van Zeeventer

vr 18 februari @ 17:00 - zo 24 april @ 17:00

Esmee van Zeeventer (1997) is een Nederlandse lens-based artist die onlangs de bachelor Fine Arts behaalde aan de AKI, Enschede. Tijdens het bewegen wordt ze geprikkeld door iets waardoor ze kan verdwalen in een scène die zou kunnen zijn gebeurd, of zou kunnen gebeuren.

Esmee lijkt te opereren als een onderzoeker van haar eigen universum, reflecterend op haar persoonlijke geschiedenis, het onderzoeken en tonen van hedendaagse mogelijkheden over alledaagse motieven en zaken terwijl ze nadenkt over vragen van de wereld. Ze haalt beelden uit de wereld om haar heen om de eeuwige onderwerpen van het leven als herinneringen, liefde, angst en eenzaamheid te visualiseren.

De exposities in de Gelderlandfabriek zijn een manier om te laten zien waar de kunstenaars in het pand voor staan. Mensen van het proces, de lange adem. Mensen die weten dat creatie iets is dat zijn eigen regels en wetten kent, iets waarin tijd en aandacht een andere rol spelen. De identiteit die wij uitstralen is er eentje van het experiment, de zoektocht naar het vinden van een persoonlijke taal in het vertellen van je verhaal.

Gegevens

Begin:
vr 18 februari @ 17:00
Einde:
zo 24 april @ 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/expositie-esmee-van-zeeventer/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon:
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie