Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jaïnda – Jam, Jazz & Pizza

zo 17 maart @ 14:30 - 16:00

JAÏNDA (20) treedt al sinds haar 10e op en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de grootste zangtalenten in Nederland. Het winnen van het landelijke ‘Kunstbende Young Creators Festival’ en haar selectie en succesvolle deelname aan het talentvolle Nationaal Jeugd Jazz Orkest, zijn daar een bevestiging van. Ze kreeg in die periode vocal coaching van Michelle David en Ruben Hein.

JAÏNDA brengt grote zangeressen uit het naaste verleden in herinnering. Haar eigen sound, twists en songs stuwen haar door naar het heden en een ongetwijfeld mooie toekomst.

Op 25 april komt JAÏNDA’s debuutsingle uit.

JAÏNDA: “Ik was nog heel jong toen ik “Lighthouse” schreef. Het gaat over het gevoel dat je kunt hebben dat je nergens bij hoort en niet precies weet wie je kunt vertrouwen. Als reactie daarop probeerde ik vooral maar ‘ergens’ deel van uit te maken, wat niet zo’n goed idee is. Het positieve was dat het schrijven en zingen van Lighthouse mij lieten voelen wie ik ben en wie ik wil zijn!”

Lighthouse is een sterke prelude van meer uit te brengen eigen (pop) werk. Samen met producer Jonathan Quarmby (James Morrison, Kovacs, James Arthur), nam JAÏNDA eerder dit jaar diverse nummers op in Londen en Amsterdam.

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

Gegevens

Datum:
zo 17 maart
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/jainda/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie