Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klassieke Reeks | Brackman Trio en Floor le Coultre

za 14 oktober 2023 @ 20:15

Vanwege het grote succes van het afgelopen seizoen terug in De Fransche School: het Brackman Trio! Na de pauze voegt altvioliste Floor le Coultre zich bij het trio.

Het derde jaar alweer van onze Klassieke Reeks, op initiatief van de Culemborgse Nine Sligter. Met deze reeks wordt een grote groep liefhebbers van klassieke muziek de kans geboden om in Culemborg te kunnen genieten van concerten met musici van internationaal niveau.

Het Brackman Trio bestaande uit Tim Brackman – viool, Kalle de Bie – cello, en Rik Kuppen – Piano is opgericht 2009. Zij spelen werken van F. Schubert, N. Roslavets en R. Schumann. Na de pauze voegt altvioliste Floor le Coultre zich bij het trio.

Door succesvolle optredens bij diverse concoursen en CD- opnames vond het Brackman Trio al snel de weg naar de diverse concertpodia in binnen- en buitenland. Inmiddels is het trio een veelgevraagde gast in verschillende kamermuziek series en live radioprogramma’s op radio 4. Ook stonden ze op festivals zoals het Orlando Festival, het Stift Festival en het internationaal Chamber Music Festival Utrecht (IKFU). Hun optreden tijdens de IKFU in 2020 werd live uitgezonden door AVROTROS Radio.

Floor Le Coultre is in 2011 benoemd tot jong Muziektalent, heeft zich geëtaleerd als gepassioneerd en communicatief kamermusicus. In 2014 sloot ze haar Masters af met een onderscheiding voor “meeslepend spel” aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze vervolgde haar post-graduate studie in Italië voor 3 jaar dankzij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Floor heeft verschillende prijzen gewonnen en trad op in concertzalen in China, Europa, Zuid- Amerika en de USA.

De prijs is inclusief drankje.

Gegevens

Datum:
za 14 oktober 2023
Tijd:
20:15
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie