Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KUNSTBENDE – Workshop Film | Workshopdag Culemborg

za 28 januari 2023 @ 12:00 - 15:00

Van het script bedenken tot zelf op het witte doek verschijnen. Van een storyboard creëren tot het leren acteren voor een camera. Allemaal aspecten die om de hoek komen kijken tijdens het maken van een film.

Ook allemaal aspecten die Maïra Rachmadiev, onze Kunstcoach Film, zal behandelen tijdens haar workshop Film op 28 januari in Culemborg. De workshop zal bestaan uit het bedenken van een scenario en vervolgens het maken van een storyboard. Het spelen van dit zelfgeschreven scenario zal ook gespeeld worden. Maïra zal tips en tricks geven over het acteren voor de camera zodat jullie het beste uit jullie zelf kunnen halen! Ben jij geïnteresseerd in het maken van een film, het schrijven van een scenario of misschien wel in acteren? Meld je dan nu aan voor deze workshop!

Over de docent
Na haar afstuderen in 2015 aan de HKU richting AVM is Maïra begonnen met haar mediabedrijf Cranky Bird. Verschillende korte films van Cranky Bird zijn vertoond op internationale festivals waaronder DEADcenter Filmfestiva USA, Cannes Short film corner, Aruba International Film Festival, Final Girls Berlin Festival. Daarnaast is Maïra sinds 2019 onderdeel van het jongerenplatform Beeldbrengers waar zij werkzaam is als mediacoach. Als filmmaker is Maïra altijd geïnteresseerd geweest in het vertalen van de meest alledaagse emoties naar humoristische en ongemakkelijke situaties. De focus ligt altijd op de lulligheid van het bestaan. Haar specialisatie binnen fictiefilms is spelregie.

De workshop is van 12.00-15.00 u in De Fransche School, de toegang is gratis.

Aanmelden kan via Kunstbende

Gegevens

Datum:
za 28 januari 2023
Tijd:
12:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie