Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

KUNSTBENDE – Workshop DJ | Workshopdag Culemborg

za 28 januari 2023 @ 12:00 - 15:00

Trickmixing, scratching en acapella’s. Komen deze woorden al voor in jouw woordenboek? Of zou je deze woorden graag aan jou woordenboek willen toevoegen?

Meld je dan vooral aan voor de workshop DJ tijdens de workshop dag in Culemborg! Niet alleen kan je na deze workshop al die moeilijke woorden toevoegen aan jouw woordenboek, maar kan je deze ook toevoegen aan jouw skills. Onze workshop docent Dennis zal jullie namelijk meenemen in de wereld van verschillende mix technieken. Ook zal hij jullie laten zien hoe je een set nou precies voorbereid. Jezelf onderscheiden van de massa. Dat staat centraal tijdens de workshop. Dus ligt jouw interesse hier of ben je gewoon heel erg nieuwsgierig? Meld je dan nu aan!

Over de docent
DJ DNS is geen onbekende in de dj & club scene, door o.a zijn technische skills heeft hij bijna alles gedaan wat je als dj zou kunnen en willen doen. Van voorgaande dj/turntablist competities als DMC, ITF en Turntablized (3X ned. kampioen) tot aan de nieuwe Redbull Thre3style World Finals in Chicago. (1X ned. kampioen) Daarnaast trad en tourde hij met verschillende artiesten als Masta Ace (US), Extince, Diggy Dex, Skiggy Rapz en vele andere en heeft o.a een eigen live show met een drummer (Decks ‚n Drums). Ook maakte hij ontelbare mixtapes en verscheen met zijn scratches op verschillende albums van o.a Typhoon, Extince en top 40 pop acts als Krystl & Diggy Dex en speelde live mee met o.a het Metropole Orkest, Refreshed Orchestra en bij verschillende Big bands. DNS draaide o.a al eerder op festivals als Solar, Paaspop, Mysteryland, Lowlands, SXSW (US) en in de grote clubs van Nederland.

De workshop is van 12.00-15.00 u in De Fransche School, de toegang is gratis.

Aanmelden kan via Kunstbende

Gegevens

Datum:
za 28 januari 2023
Tijd:
12:00 - 15:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie