Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Middenorkest Pieter Aafjes

zo 7 juli @ 14:00

Het Middenorkest Pieter Aafjes met een zeer gevarieerd repertoire. Een evenement dat belooft een showcase te zijn van hun muzikale veelzijdigheid en gemeenschapsgeest. Dit optreden is een unieke kans voor de inwoners van Culemborg en omstreken om getuige te zijn van de levende muzikale erfenis die deze harmonie uitdraagt. De muziek van het Middenorkest, variërend van klassieke harmoniestukken tot hedendaagse arrangementen, is een viering van de collectieve passie voor muziek die zowel de muzikanten als het publiek verenigt.

De Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes heeft een indrukwekkende geschiedenis van optredens en successen, zowel op nationale concoursen als tijdens concertreizen, en heeft zichzelf gevestigd als een vooraanstaand harmonieorkest in Nederland​​. Het optreden in de Muziektent de Plantage is een voortzetting van deze traditie, waarbij het Middenorkest niet alleen haar muzikale talenten tentoonspreidt maar ook bijdraagt aan de culturele verrijking van Culemborg.

Inspirerende muziek

Voor de muziekliefhebbers, de inwoners van Culemborg, en iedereen die het bijzonder vindt om live muziek te ervaren, is het optreden van het Middenorkest Pieter Aafjes in de Muziektent de Plantage een niet te missen evenement. Het belooft een middag te worden vol met inspirerende muziek, gemeenschapszin en de vreugde die voortkomt uit het delen van muzikale ervaringen. Mis deze prachtige gelegenheid niet om deel uit te maken van een speciaal moment dat de schoonheid en de kracht van samen muziek maken viert.

Je hoeft je portemonnee alleen maar mee te nemen voor een consumptie. Verder is alles gratis. Mooi toch?!

Gegevens

Datum:
zo 7 juli
Tijd:
14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Muziektent de Plantage
Wilhelminadreef / Zocherlaan
Culemborg,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie