Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Orange the World | Theaterlezing Hester Macrander

do 30 november 2023 @ 20:15 - 22:30

Theaterlezing Hester Macrander
Orange the World in Theater de Fransche School

In het kader van de wereldwijde Orange the World dagen organiseert Theater de Fransche School in samenwerking met de Soroptimistclub West Betuwe een theaterlezing en een workshop over grensoverschrijdend gedrag. De lezing start op donderdag 30 november om 20.15 uur in de Fransche School.

Orange the World is de wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. De campagne vindt ieder jaar plaats van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen, tot 10 december, de Internationale Mensenrechtendag.

In een entertainende lezing vertelt Hester Macrander – spreker, trainer, mediator en voormalig cabaretier– hoe Verbindende Communicatie (omgaan met verschillen zonder strijd, met respect voor andermans en eigen grenzen) een rol kan spelen in het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag. Daarna volgt een interactieve workshop van Engagement Arts, een organisatie die zich inzet voor grensoverschrijdend gedrag in de kunstensector.

Om de kosten te dekken wordt een bijdrage van minimaal 12,50 gevraagd. Alle extra ticket inkomsten worden gedoneerd aan Orange the World Trust Fund, het grootste internationale financieringsfonds voor het bestrijden van alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes.

Gegevens

Datum:
do 30 november 2023
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie