Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pieter Aafjes jubileumconcert  “Tango & More” : middagprogramma

za 17 juni 2023 @ 15:00

Zaterdag 17 juni groots jubileumconcert  “Tango & More” in het kader van het 135 jarig bestaan van de harmonie,  met een middag en avond programma van alle orkesten van Pieter Aafjes bij DS Events, Costerweg 8 in Culemborg.  De orkesten nemen je mee naar Zuid Europa en Zuid Amerika, waarbij ze bijgestaan worden door bandoneonist Gerard van Duinen en tangodansers Ali Amin en Rose Beard. Van meeslepende tango’s tot uitbundige latin muziek, dat is de muziek die de orkesten op het programma hebben staan voor die dag.

Het middag programma  van het Opstap orkest o.l.v. Jonie Pijpers en het Midden orkest o.l.v. Marilou Krouwel  zal o.a. vooral gericht zijn op alle kinderen uit Culemborg, die het leuk vinden eens kennis met het luisteren naar en spelen in een orkest. Maar verder zullen de orkesten een volwaardig concert verzorgen. Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur. Toegang is gratis.

 

 

Het gala avondconcert van het Grote Orkest, onder leiding van Arjan Gaasbeek, start om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur . Kaarten voor dit avondconcert zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar.

Zondag 2 juli een concert van het Opstap en Midden Orkest van Pieter Aafjes o.l.v. Jonie Pijpers en Marilou Krouwel in de muziektent in de Plantage. Zij gaan deze middag een afwisselend programma brengen voor jong en oud. Bij mooi weer zal dit weer een ouderwets mooie muziek middag worden.  Aanvang 14.00 uur.

Zaterdag 16 december wordt het jubileum jaar van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes o.l.v. Arjan Gaasbeek afgesloten met het traditionele kerstconcert. In de Nederlands Hervormde Grote of Barbarakerk.

 

 

 

Gegevens

Datum:
za 17 juni 2023
Tijd:
15:00
Evenement Categorie: