Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Reinis Jaunais – Evening at the Factory

do 21 september @ 19:30 - 23:00

Onder de naam ‘an Evening at the Factory’ organiseren we een maandelijkse artist meetup. Verwacht kwalitatieve, vernieuwende en soms verwarrende programmering die stimuleert, inspiratie en horizonverbreding biedt en aanknopingspunten geeft voor een inhoudelijk gesprek nadien. Deze Evening komt wereldreiziger en uitzonderlijk gitaarvirtuoos Reinis Jaunais (Riga, Letland) voor ons spelen.

REINIS JAUNAIS

Met klanken geschilderde reiservaringen – zo zou je de muziek van Reinis Jaunais kunnen omschrijven. Reinis Jaunais is een reizende gitarist uit Letland die de afgelopen jaren over de hele wereld tourde (meer dan 200 concerten per jaar!). Hij speelt op uitzonderlijke en zeer virtuoze wijze gitaar met behulp van veel verschillende technieken – waaronder tapping, percussie, finger-picking en live looping.

Reinis Jaunais begon met het componeren van muziek dankzij de inspiraties die hij opdeed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Inmiddels heeft hij meerdere solo albums uitgebracht. Geniet mee van zijn reisavonturen, gevat in ritmische en zacht percussieve melodieën.

De rest van de avond luister je naar een muziekselectie van Meneer De Perifeer, is er bier en naked tosti.

An Evening at the Factory is mede mogelijk gemaakt door:

logo's Fonds Podium Kunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds, Picto Right Fonds

Gegevens

Datum:
do 21 september
Tijd:
19:30 - 23:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/evening-gitaarvirtuoos-reinis-jaunais/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon:
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie