Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Songbird

zo 1 september @ 14:00

Waardeer de schoonheid van de muziek van Songbird De geplande uitvoering in Muziektent De Plantage belooft dan ook een bijzondere te worden. Het openlucht karakter van de locatie, gecombineerd met de sfeervolle muziek van Songbird, creëert een perfecte setting voor een middag vol ontspanning, reflectie en muzikaal genot. Het is een kans voor de inwoners van Culemborg en omstreken om te genieten van topkwaliteit live muziek, gratis en toegankelijk voor iedereen die de schoonheid van muziek weet te waarderen.

Songbird nodigt het publiek uit om samen met hen deze muzikale reis te ondernemen, waarbij elk nummer, of het nu een krachtige popsong of een ingetogen luisterliedje is, een verhaal vertelt. Dit optreden is niet alleen een showcase van hun muzikale talent, maar ook een viering van de kracht van muziek om mensen te verbinden, emoties te raken en herinneringen te creëren die lang na de laatste noot zullen resoneren.

Mis deze unieke kans niet om Songbird live te ervaren op zondag 1 september om 14.00 uur in Muziektent De Plantage in Culemborg. Het belooft een middag te worden die in het teken staat van muzikale excellentie, gedeelde vreugde en de onmiskenbare kracht van liedjes die recht uit het hart komen.

Je hoeft je portemonnee alleen maar mee te nemen voor een consumptie. Verder is alles gratis. Mooi toch?!

Gegevens

Datum:
zo 1 september
Tijd:
14:00
Evenement Categorie:

Locatie

Muziektent de Plantage
Wilhelminadreef / Zocherlaan
Culemborg,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie