Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Storytelling@

zo 4 juni 2023 @ 16:00 - 18:00

Zondag 4 Juni, de laatste editie van het seizoen! We verwelkom niemand minder dan Diederik Nomden (Analogues/Her Majesty) en Bas Beenackers (My Blue Van)!
Over Bas:
Wie Bas Beenackers ooit op het podium heeft mogen aanschouwen, solo of met zijn indierockband My Blue Van, weet dat hij volledig verdwijnt in de songs. Erin oplost als het ware. Klanken en woorden versmelten en brengen ook de luisteraar in een tranceachtige stemming. En daarin slaagt hij niet alleen live. Zijn titelloze solodebuut spoelt in aangename golven over ons heen, al borrelt onder het wateroppervlak de existentiële onrust.
Over Diederik:
Het mag een klein wonder heten dat Diederik Nomden naast zijn intensieve tourschema’s als leadzanger van zowel Beatles-tributeband The Analogues als Her Majesty, met wie hij het werk van Crosby, Stills, Nash & Young de afgelopen jaren vertolkte, nog tijd gevonden heeft om binnen 9 jaar 3 soloplaten te schrijven, zelf op te nemen, te produceren én uit te brengen.
Zijn introspectieve werk kenmerkt zich door breed waaierende melodieën in een klankbeeld dat zijn blauwdruk in de late jaren ’60, vroege jaren ’70 heeft. Denk (late) Beatles, maar ook Westcoast en Laurel Canyon met kopstukken als Jackson Browne en CSNY.
Daarnaast speelt melancholie, zoals bekend van het werk van betreurde troubadours als Tim Hardin en Nick Drake een aanzienlijke rol in het repertoire van Nomden.
Veel van zijn songs hebben een persoonlijk verhaal, en een deel van die verhalen zal Diederik deze middag prijsgeven.
Tickets: www.storytellingat.nl/01/

Gegevens

Datum:
zo 4 juni 2023
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Organisator

Storytelling@
Telefoon
06 14 19 91 30
E-mail
walter@storytellingat.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater aan de Slag
Herenstraat 20
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-515 309 of 06 - 1887 2847
Bekijk de site van Locatie