Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VIER x VIER | Theater a/d Rijn

do 18 april @ 20:15 - 22:30

Ontdek de energie van een nieuwe generatie

Ga los van het gebaande pad en verken nieuwe wegen met vier opkomende makers in vier unieke performances – klaar voor elk terrein.

In VIER x VIER strippen we dans tot de essentie en leggen de focus op één ding: de verbeeldingskracht van het lichaam. Korte solo’s, duo’s en trio’s, in uiteenlopende stijlen en genres, van klassiek tot modern en van hiphop tot mime. Neem plaats aan de dansvloer en ontdek de energie van een nieuwe generatie (dans)makers en performers.

Deze voorstelling is onderdeel van de voorstellingen met STIP reeks. Alle STIP voorstellingen zijn vanaf eind juni te boeken. We vinden het belangrijk dat theater voor iedereen toegankelijk is en werken daarom met het Pay What You Can principe. Hiermee kies je zelf welke ticketprijs het beste bij jouw financiële situatie op dat moment past. Even krap bij kas? Kies dan voor een lager tarief. Meer ruimte deze maand? Kies dan een hoger tarief. Op deze manier helpen we elkaar en maken we samen theaterbezoek voor meer mensen mogelijk.

Gegevens

Datum:
do 18 april
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie