Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vollin muzieksessie

wo 5 juni @ 20:15

Vollin gaat weer voluit! Onder leiding van pianiste Yvette Ros gaan diverse lokale muzikanten met elkaar spelen en zingen in onze foyer.
Yvette is voormalige muziekdocente van ORS Lek en Linge en heeft een groot hart voor het ontdekken en stimuleren van muzikaal talent. Ze organiseert en leidt de tweemaandelijkse Vollin muzieksessie in de foyer. De muzieksessies bieden een podium voor jong en oud, amateur en professional. Deze mix is een mogelijke kans voor aanstormend talent  om ervaring op te doen met meer ervaren muzikanten. Er kan van te voren een verzoek voor een bepaald nummer worden ingediend, maar er kunnen ook spontane muzikale ontmoetingen plaatsvinden. De avonden kenmerken zich van een ontspannen en losse sfeer in de gezellige ambiance van de foyer.

Er is een vaste begeleiding van gitarist Elwin Lentze, bassist Titus Mars, zangeres Linda Vink en pianiste Yvette Ros die tevens de organisatie voor haar rekening neemt. Daarnaast spelen en zingen er per avond steeds andere muzikanten mee. Gebleken is dat deze inspirerende mix van jong, oud, professioneel en amateur garant staat voor aangename muzikale verrassingen.

 

 

Gegevens

Datum:
wo 5 juni
Tijd:
20:15
Evenement Categorie:

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie