Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Botte Bijl presents: Back to the 80’s & 90’s! – OnStage

za 11 november 2023 @ 20:00 - 23:00

Op 11 november neemt Botte Bijl je mee naar de beste decennia van de vorige eeuw! En dan hebben we het natuurlijk niet over poppy tunes en boybands, maar presenteren we al onze hardrock en metal favorieten in één avond! Botte Bijl presents: drie steengoede en knalharde coverbands die je terug blazen naar de 80’s en 90’s. En met DJ Uzi als afsluiter van deze bomvolle avond komen werkelijk al jouw favoriete harde hits voorbij!

Player (Back to the 80’s)

SLAYER! Deze avond kun je zonder gene schreeuwend je stem verliezen, want met Player op het podium komt er een extreem stuk trash metal onze kant op. Niet zomaar een stukje, maar met de beste Slayer coverband die we kennen! Tijdens deze setlist heb je onze volledige toestemming om mee te schreeuwen met de bekende lyrics over dood, verderf en ‘the horrors of hell’. Stiekem best lekker voor één avond en zoals de band zelf zegt: ‘an ideal metal afterparty’. En dus duiken we met hen de krochten van de muzikale jaren ‘80 in!

Bleach (Back to the 80’s/90’s)

Al meer dan 30 jaar krijgen we geen genoeg van hits als ‘About A Girl’, ‘Nothing Else Matters’ en ‘Smells Like Teen Spirit’. Met Bleach komen deze epische hits zeker voorbij en gaan we terug naar hét moment van de vorige eeuw, de oorsprong van Nirvana. Deze band ontketende een ware revolutie in de populaire muziek. Met de ingang van de jaren ‘90 had alternatieve rock door Nirvana voor eeuwig een plek veroverd binnen de mainstream muziek. Hoog tijd dus dat Bleach op het podium van Botte Bijl laat horen waarom. Dat doen ze bovendien als geen ander, want zowel in stemgeluid als in vorm en manier van spelen wordt Nirvana zo goed als mogelijk door hen geïmiteerd. Een heerlijke manier om even terug in de muzikale wereld van eind jaren ‘80 en begin jaren ‘90 te duiken.

Race Against The System (Back to the 90’s)

De beste manier om stoom af te blazen? Dat is toch echt die vijf minuten van ‘Killing In The Name Of’ met een zaal vol bezwete rockers die tegelijkertijd ‘Motherf*&#%r’ schreeuwen als climax. En dus is Race Against The System de ultieme coverband voor een goede Botte Bijl avond. Wat kijken wij uit naar deze jonge muzikanten die ons het beste van zichzelf én Race Against The Machine zullen geven!

 

Gegevens

Datum:
za 11 november 2023
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie