Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Filmuziek, Coldplay en meer: dubbelconcert Middenorkest Pieter Aafjes en Harmonie Aurora uit Leerdam

za 11 november 2023 @ 20:00

Op zaterdagavond 11 november geven Stedelijke Harmonie Aurora uit Leerdam en het Middenorkest van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes uit Culemborg vanaf 20:00 uur samen een concert in de Open Hof te Culemborg. Beide orkesten brengen een eigen programma én zij vormen samen een groot orkest.

Het Middenorkest, dat onder leiding staat van Marilou Krouwel (op de foto), speelt spannende, ontroerende, boeiende filmmuziek. Zoals een compilatie van beroemde werken van filmcomponist John Williams, variërend van het bekende thema uit ‘Jaws’ tot ‘Star Wars’.  Ook de dansers van Balletstudio Chantal van der Tuijn dragen bij aan deze bijzondere avond, door de muziek uit de film ‘Grease’ helemaal tot leven te brengen.

Harmonie Aurora, met dirigent Hans van Leeuwen, brengt een eigen spetterend programma, waarin onder meer muziek van ‘Coldplay’ en het swingende ‘Birdland’ te beluisteren is. Samen spelen de orkesten muziek uit ‘The Godfather’ en ‘Soldaat van Oranje’. Het concert start om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Toegangskaarten verkrijgbaar via Pieter Aafjes.

Gegevens

Datum:
za 11 november 2023
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Open Hof
Beethovenlaan 4
Culemborg,
+ Google Maps