Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een kist vol Sinterklaasliedjes | 3 t/m 7 jaar

zo 26 november 2023 @ 11:00 - 12:00

Speciaal voor de Sinterklaasperiode heeft Apennoten een vrolijke voorstelling vol met Sinterklaasliedjes gemaakt!

Er zijn liedjes die je misschien al kent, maar ook hele nieuwe Apennoten-Sint liedjes! Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met al het snoepgoed? Alle pepernoten en speculaasjes zijn verdwenen!

Zoals elke voorstelling van Apennoten is de Sintshow ook weer heel interactief. We gaan samen muziek maken, want naast pepernoten zijn er natuurlijk ook muzieknoten! De kinderen mogen lekker meezingen en dansen. En wat zit er toch in die kist?

In de show komen allerlei liedjes voorbij uit het programma Apennoten dat op NPO Zapp te zien is. Deze nummers worden in een kleine bezetting gezongen door Nienke of Saskia, en begeleid op gitaar en de Apennoten-sampler. De kinderen uit het publiek kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen, een instrument te bespelen of te dansen. De liedjes kunnen van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden.

De nummers worden afgewisseld met verhaaltjes, verteld door de zangeres én de kinderen in het publiek. Zo ontstaat er een muzikale, theatrale show die van begin tot eind vermaakt en ontroert. Net als op televisie leren de kinderen spelenderwijs over muziek.

Speeltijd 45 minuten

Gegevens

Datum:
zo 26 november 2023
Tijd:
11:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie