Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hamid Reza Behzadian & Harold K / ‘t ES

zo 26 november 2023 @ 14:30

Perzische blues en Limburgse weemoed. Laat je in vervoering brengen met fragmenten poëzie, mystieke americana en de verhalende liedjes van deze muzikale broeders. Aansluitend: soep en film.

Hoewel de roots van Harold K in Susteren liggen en Hamid Reza Behzadian uit Teheran komt, bracht de muziek hen heel natuurlijk bij elkaar. Hamid verliet zijn thuisland, maar nam een rijke traditie mee. Hij verweefde die met Amerikaanse blues en verdiepte zich aan het conservatorium Codarts Rotterdam in Indiase muziek.

Harold maakte naam met zijn melancholieke lied Heppeneert dat in 2019 in de Lage Landenlijst landde. Los van elkaar en als duo brengen de mannen je in vervoering met fragmenten poëzie, mystieke americana en verhalende liedjes.

Hamids mondharmonica en slidegitaar blenden wonderwel met het down to earth gevoel van Harold. Hamid woont in Utrecht, Harold in Culemborg.

Omdat Hamid al sinds zijn studentenjaren in Teheran een gepassioneerd liefhebber is van Franse surreële cinema hebben we hem gevraagd zijn lievelingsfilm mee te nemen en te introduceren: The Phantom of Liberty van Luis Buñuel.

Inloop vanaf 1400u
Voorziene eindtijd concert: 16.30u-17.00u
Voorziene eindtijd film: 20.00u-20.30u

Inkom: 17,50 (exclusief soep en film)
Optioneel: 30,- (inclusief soep, salade, brood en film)

 

links:

www.theaterdeblauweschuur.nl

https://www.instagram.com/haroldenhamid/

https://www.cultuur247.nl/cultuur247-live-harold-k-hamid-van-limburg-tot-perzie/

 

Fotografie: Maarten Mooijman

Gegevens

Datum:
zo 26 november 2023
Tijd:
14:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Theater de Blauwe Schuur
Achter Havendijk 15
Culemborg,
+ Google Maps