Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerstconcert Everdingen met koormuziek en jong talent

vr 15 december @ 20:00

Op vrijdagavond 15 december wordt in de Petrus en Pauluskerk te Everdingen een kerstconcert georganiseerd met koren en solisten. Het nieuwe koor ‘VocaLinge’ zal een prachtige melange brengen van sfeervolle kerstliederen uit diverse delen van Europa. In ‘VocaLinge’ zijn het Leerdamse ‘LingeVocaal’ en koor ‘Alegria’ uit de regio Rumpt/Acquoy samengegaan. Ook regionaal gemengd koor ‘Da Capo’ uit Gorinchem zal optreden met een keur aan mooie kerstmuziek.

Beide koren staan onder leiding van Marilou Krouwel en worden begeleid door Jaap den Besten. Bijzonder zijn ook de optredens van jonge talenten zangeres Anna van der Netten van Stigt en fluitiste Madelief Bogaard. Anna is 13 jaar en zit al vanaf haar 9e jaar op zangles bij Judith van der Dool. Daarnaast volgt zij theaterlessen bij Zinder in Tiel. Madelief Bogaard is 14 jaar en volgt dwarsfluitles bij Marilou Krouwel en Berdien Stenberg. Zij heeft met succes deelgenomen aan diverse concoursen. Sopraan Linda Vink zal eveneens een sfeervolle bijdrage leveren aan dit veelbelovende kerstconcert. Zij studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium en richt zich niet alleen op het bekende opera- en operetterepertoire, maar ook op andere muziekstijlen, waaronder musical- en kleinkunstrepertoire.

Het kerstconcert in Everdingen weet al jaren vele luisteraars uit de hele regio te begroeten en ook nu weer is iedereen van harte welkom bij dit bijzondere concert. Kaarten, à €7,50, zijn vanaf nu te reserveren via cceverdingen@hotmail.com of via telefoonnummer 06-11438486. Aanvang concert 20:00 uur, vanaf 19:30 uur is de kerk open voor publiek.

 

Gegevens

Datum:
vr 15 december
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Petrus en Pauluskerk
Lekdijk 27
Everdingen,
+ Google Maps