Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Robert Jan Stips en Marieke Brokamp: GRENZELOOS GENIETEN – Jam, Jazz & Pizza

zo 19 november 2023 @ 14:30 - 16:00

De samenwerking van Robert Jan Stips en Marieke Brokamp stamt uit 2014, toen beiden meewerkten aan een met veel succes aan de Westerschelde uitgevoerd openlucht-muziek-spektakel: ‘O Die Zee’ , waar Robert Jan de muzikale leiding had en Marieke de blazers- en strijkersbezetting samenstelde.
Marieke, o.a. actief in het Zeeuws Orkest, Zeeuws Kamerorkest TY, haar strijkkwartet en diverse andere bezettingen en Robert Jan, altijd bezig met o.a. NITS, het Supersister Projekt 2019, etc. merkten dat zij beiden gedreven zijn een muzikaal zo breed mogelijk beeld neer te zetten en besloten dat in duo-vorm ook daadwerkelijk te gaan doen.  Met zichtbaar en hoorbaar veel plezier spelen ze een gevarieerd en dynamisch viool- en piano programma waarin alle denkbare grenzen vervagen: film en documentaire muziek van de hand van Robert Jan, afgewisseld met zijn bewerkingen van oa NITS, SUPERSISTER, FREEK de JONGE én klassieken – van Arvo Pärt tot-en-met Schubert…

Met daarbij ook de verhalen en anekdotes uit de levensloop van Robert Jan maken deze  ingrediënten een concert van Stips & Brokamp tot iets wat nog lang blijft nagloeien… een geïnspireerde én inspirerende avond !

Jam, Jazz & Pizza is de concertserie waarin Trudi Bartel een bijzondere mix van jong talent en reeds gevestigde namen programmeert in de Gelderlandfabriek. Iedere derde zondag van de maand is er een nieuwe editie.

In samenwerking met Jazzhelden Live.

Gegevens

Datum:
zo 19 november 2023
Tijd:
14:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/robert-jan-stips-en-marieke-brokamp-grenzeloos-genieten/

Organisator

de Gelderlandfabriek

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie