Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yentl en de Boer | Modderkruipers

di 29 november 2022 @ 20:15 - 22:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op wo 30 november 2022 om 20:15

Vanavond staat het weergaloze liedjesduo Yentl en de Boer maar liefst twee avonden bij ons om in te spelen voor hun gloednieuwe voorstelling: Modderkruipen.

Het zou dus kunnen dat er nog een spiekbriefje is vanavond. Des te spannender theater. Wij zijn blij dat we ze mogen ontvangen, voor twee avonden vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Over modderkruipers? Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie. Gauw naar het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Yentl en de Boer kennen we van hun fantasierijke theaterprogramma’s en talige liedjes.
Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met hun vierdelige muzikale comedyserie ‘Yentl en de Boer de Serie’. Tussen alle lockdowns waren ze in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling ‘De Kampvuursessies’ – en overigens ook in ons mooie amfitheater Werk aan het Spoel – waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

Gegevens

Datum:
di 29 november 2022
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organisator

Theater De Fransche School
Telefoon
0345 - 521546
E-mail
kassa@theaterdefranscheschool.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theater De Fransche School
Havendijk 1
Culemborg,
Telefoon
0345 521 546
Bekijk de site van Locatie