Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mike Donkers – Blues @ the Factory

do 25 mei 2023 @ 20:00 - 23:00

Mike Donkers (56) speelt gitaar vanaf zijn 18e. Hij wist dat hij laat was begonnen maar dat weerhield hem er niet van om extra hard te oefenen! Met zijn band Mkke & the Mellotones wist hij de Nederlandse bluestop te bereiken en heeft hij in binnen- en buitenland met veel succes opgetreden en 6 albums uitgebracht. Het is een tijd stil geweest rondom the Mellotones, maar Mike is nu volop bezig om de band weer podiumklaar te krijgen. Op 25 mei is hij bij ons te gast.

Blues@ the Factory is de nieuwe programmeringslijn in onze agenda. Samen met For the Road zetten we elke 4e donderdag van de maand een maandelijks blues programma neer. Dit kunnen sessies zijn waarin lokaal talent gepresenteerd wordt maar ook optredens van bijzondere hoofdgasten.

Entree: Pay What You Can

Hoe werkt Pay What You Can? Bij elke blues avond betaal je aan de bar met een QR code. Er is een suggestie-prijs. Vergemakkelijkt een lager tarief je bezoek? Dan ben je vrij dat te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat anderen minder kunnen betalen.

Gegevens

Datum:
do 25 mei 2023
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.degelderlandfabriek.nl/agenda/archief/blues-the-factory-8/

Locatie

de Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg,
+ Google Maps
Telefoon
0345-227 227
Bekijk de site van Locatie